Kulcsos démonnal paráztat az új Insidious-horror magyar előzetese

Jön az Insidious: Az utolsó kulcs, amelyben egy sokat látott médium fog szembeszállni a rémséggel.

A 2014-es Ördögűzés: Deborah Logan története után a színész-forgatókönyvíró-rendező-vágó Adam Robitel második nagyjátékfilmjeként közeleg a negyedik Insidious-horror: az Insidious: Az utolsó kulcs(Isnidious: The Last Key), amelynek az InterCom jóvoltából elkészült az új szinkronizált előzetese.

A film szinopszisa a következő: Elise Reiner (Lin Shaye), a sötétség elleni harcra tette fel az életét. A paranormális ügyeket vizsgáló, látnoki képességű asszony tudja, hogy ahányszor szembefordul a világunkba átjutó démonokkal, annyiszor csökken az életereje, míg végül semmi sem marad belőle, és ő meghal – de legalább megvédte azokat, akik a segítségére szorultak. Ez a történet ismét a Gonosz elleni harc frontvonalába vezeti vissza nézőit, méghozzá abba a házba, amelyről a szelleműző csapat biztosan nem sejtette, hogy egyszer az útjukba akad: Elise szülőházába. Amikor egy kétségbeesett férfi hívja őket, a szemük se rebben. Ám amikor elárulja, hogy hol dúlják fel ártó jelenések egy békés család otthonát, Elise megrémül: hiszen abban a házban töltötte nehéz gyerekkorát, és most szembe kell néznie a szellemek mellet a múltjával is. Ő és a társai is érzik, hogy ha vállalják a megbízást, bezárul a kör, és ez az eset mindannyijuk számára az utolsó lehet. Hiszen a kezdet egyben a vég is – a rájuk váró démon mindig is tudta, hogy egyszer viszontlátja még Elise-t, és egy végső küzdelem során leszámolhat vele.

Kirk AcevedoSpencer LockeCaitlin Gerard és Leigh Whannell mellékszereplésével, illetve James Wanproduceri bábáskodásával forgatott Insidious: Az utolsó kulcs január 4-én fog a magyar mozikba kerülni.

Forras

Vélemény, hozzászólás?