Beparáztál az AZ új trailerétől? Akkor szinkronnal inkább meg se nézd

Mert ha lehet, magyarul egy hangyányit még félelmetesebbnek tűnik Stephen King sátáni bohóca.

Ősszel fog a mozikba kerülni Stephen King 1986-ban megjelent Az (It) című regényének új adaptációja, pontosabban annak az első fele, ugyanis a produkció az alapműhöz és az abból 1990-ben készült tévéfilm(ek)hez hűen két részben fogja feldolgozni a bohócos rémtörténetek non plus ultráját.

A horrornak július vége felé érkezett meg a második teljes előzetese, amely (annak rendje és módja szerint) még a brutális nézettségi rekordot döntő elsőnél is vérfagyasztóbb lett. A szóban forgó kedvcsinálót mostantól magyar szinkronnal is végigborzonghatunk.

A jobbára csak “bohócos horrorként” emlegetett produkciót a Mama című alkotást író-rendező Andrés Muschietti dirigálja, míg a történet emblematikus gonoszát: a bohóc Pennywise (vagy ahogy a regény fordításában szerepel: Krajcáros) karakterét az ifjú Bill Skarsgard fogja megformálja meg a filmben.

A Skarsgard mellett a Stranger Things Mike Wheelerjeként ismertté vált Finn Wolfhard, továbbá az egyébként nem túl ismert Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, Javier Botet, Jack Dylan Grazer és Jeremy Ray Taylor alkotta szereplőgárdával készülő horror szeptember 14-én fog a magyar mozikba kerülni.

Forras

Vélemény, hozzászólás?