Áradoznak az AZ-ról a bohócos horror első reakciói

A nagy Stephen King rajongóinak már csak két és fél hetet kell várniuk a mester 1986-os AZ (IT) című regényének adaptációjára, amely a tengerentúlon hamarabb, szeptember 8-án fog a mozikba kerülni.

Az amerikai sajtó munkatársai számára a múlt héten már megtartották a produkció premier előtti vetítését, melyről aztán az ítészek jóvoltából a hétvégén elkezdtek szállingózni az első rövid Twitter-reakciók. A jó hír pedig az, hogy ezek alapján nagyszerűen sikerült film, amelyről utóbb még az is kiderülhet, hogy a valaha készült (egyik, ha nem a) legjobb Stephen King-adaptáció lett.

Perri Nemiroff (Collider): “Az AZ minden, amit reméltem és még annál is több. Van szíve, nevettet és tonnányi hihetetlen ijesztgetés van benne. Beleszerettem a Vesztesekbe. Nem akartam, hogy vége legyen.”

Eric Eisenberg (CinemaBlend): “Izgatottan most azt mondhatom, hogy az AZ fantasztikus. Totálisan rémisztő, de elképesztően mókás (a Vesztesek TÖKÉLETESEK). Nálam Top 10-es jelölt.”

Jim Vejvoda (IGN): “Elmondhatom, hogy ma este láttam az AZ-t. És az AZ óriási. A szereplőgárda kiváló. És igen (a bohóc) ijesztő! Ez egy, khmm, szörnyeteg lesz a pénztáraknál.”

Forras

Vélemény, hozzászólás?